BLOG

19 Juny 2016


Acte benèfic per al Jeroni de Moragas a Gandesa

El diumenge 19 de juny, al Celler cooperatiu de Gandesa, va tenir lloc un Concert Benèfic a càrrec de l’Agrupació Musical de Vilalba dels Arcs i la presentació del llibre solidari De l’arrossar a la taula.

acte-benefic-per-al-jeroni-de-moragas-a-gandesa

 

El diumenge 19 de juny, al Celler cooperatiu de Gandesa, va tenir lloc un Concert Benèfic a càrrec de l’Agrupació Musical de Vilalba dels Arcs i la presentació del llibre solidari De l’arrossar a la taula.

La Colla Gegantera i Grallera de Gandesa ens va rebre a la pl. del Comerç, els gegants, en Gori i la Fontcalda ens van acompanyar a la Cooperativa de Gandesa entre balls i música, fins i tot els nois i les noies de la nostra Associació van ser obsequiats amb una samarreta del 30è aniversari de la Colla Gegantera, per una estona tots ens vam convertir en grallers i geganters.

A la Cooperativa la Sra. Tere Moreno, directora de l’Associació Jeroni de Moragas va donar la benvinguda als assistents a l’acte. Vam escoltar els parlaments del president del Consell Comarcal de la Terra Alta i Alcalde de Gandesa, el Sr. Carles Luz, de la Sra. Cinta Roldán, directora de la Biblioteca Municipal de Gandesa i de les autores del llibre, l’Eva Artal, la Mª Teresa Castelló i la Cristina Giné que ens en van fer la presentació.

L’Agrupació Musical de Vilalba dels Arcs ens va oferir un concert molt animat, van escollir peces musicals molt conegudes pel públic assistent, que fins i tot ens van fer seguir el ritme de la música assentats a la cadira.

Es va arrodonir l’acte amb un aperitiu servit per gentilesa del Restaurant Coll del Moro i postres de la Pastisseria Federico de Gandesa. Vam poder degustar el vi rosat “Gandesola” i el blanc “somdinou” per gentilesa del Celler Cooperatiu de Gandesa.

L’Associació Juvenil Nom Calsigos van col·laborar en la venda d’entrades solidaries i del llibre solidari.

Volem agrair a l’Ajuntament de Gandesa, Celler Cooperatiu de Gandesa, Agrupació Musical de Vilalba dels Arcs, Autores del llibre De l’arrossar a la taula, l’Eva Artal, la Mª Teresa Castelló i la Cristina Giné, la Colla Gegantera i Grallers de Gandesa, el Restaurant Coll del Moro, Pastisseria Federico, Floristeria Míriam i l’Associació Juvenil Nom Calsigos, la seva col·laboració amb la nostra entitat.

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | © Jeroni de Moragas · 2015

Nuwa Agència Digital