BLOG

14 Octubre 2016


Amb la col·laboració de tots hem aconseguit que la Mònica pugui sortir de casa

El moviment social del territori fa possible que la Mònica tingui una cadira elèctrica salvaescales.

amb-la-collaboracio-de-tots-hem-aconseguit-que-la-monica-pugui-sortir-de-casa

La Mònica és una noia de 36 anys que assisteix al nostre Centre Ocupacional.

El problemes de salut i mobilitat que té, han impedit durant una llarga temporada que pugues sortir de casa seva, que gaudís de la vida més enllà de les quatre parets. El seu somni es faria realitat si s’instal·lava una cadira elèctrica salvaescales al seu domicili. Degut al cost elevat de l’aparell i que era un cas de justícia social, es van mobilitzar algunes associacions de Móra d’Ebre (Associació Rosa d’Abril, Associació de Dones, Creu Roja i la nostra Associació) realitzant campanyes de solidaritat que va fer que cadascuna d’elles pogués aportar el seu granet de sorra. També es van du a terme diverses accions, essent que durant la Fira de Cazafir es va dipositar una urna solidaria per acollir donatius, des de la nostra Associació es va publicar la necessitat al portal solidari miaportacion.org i totes les entitats implicades van fer una crida solidaria des de les ones de Ràdio Móra d’Ebre.

Actualment la Mònica ha recuperat les seves activitats diàries al Centre Ocupacional i ha recuperat les relacions socials.

Volem expressar el nostre agraïment a l’Associació Rosa d’Abril, a l’Associació de dones, a la Creu Roja, a Cazafir, als veïns i veïnes del territori, la seva sensibilització amb la necessitat de la Mònica.

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | © Jeroni de Moragas · 2015

Nuwa Agència Digital