BLOG

16 Desembre 2016


Assistim a la Jornada “Barreres fora” a Móra d’Ebre

El dia 3 de desembre vam assistir a la Jornada per a la Discapacitat, organitzada per la Creu Roja al Teatre de la Llanterna. L’objectiu era conscienciar a la població de les dificultats que troben les persones amb mobilitat reduïda en la seva vida diària, ja sigui amb cadira de rodes, crosses, bastó o fins i tot amb un carret de nadó.

assistim-a-la-jornada-barreres-fora-a-mora-debre

A l’exterior del Teatre de la Llanterna es van organitzar diferent activitats, tant per petits com per grans.

Es va realitzar una gimcana sobre rodes per adults : "Asseu-te en una cadira de rodes i realitza un petit circuit per posar-te a la pell de les persones que necessiten de la cadira per a desplaçar-se". Consistia en fer-la assegut en una cadira de rodes i podia participar-hi tothom.

Dins del Teatre de la Llanterna ens van regalar un barret a tots els assistents. Vam gaudir d’una actuació de ball en línia per part dels integrants de l’associació “ENGANXATS AL COUNTRY & LINEDANCE", on també hi participaven persones amb cadira de rodes, un espectacle de dansa del ventre, i una exhibició de dansa aèria amb tela per ERIN CLARK, una noia amb discapacitat física i dependent d’una cadira de rodes.

A continuació, es va fer una taula rodona sota el títol “Barreres fora”, on una representant de l’Institut Guttman de Badalona ens explicava la tasca que es realitzava en aquest Institut amb persones que havien patit alguna lesió medul·lar. També vam sentir el testimoni d’un noi que arran d’un accident de cotxe havia quedat paraplègic i havia perdut la sensibilitat a les mans.

Estem molt contents d’haver assistit a la Jornada !!!

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | © Jeroni de Moragas · 2015

Nuwa Agència Digital