BLOG

25 Juny 2016


El sopar solidari de MóraActua recapta 1.687 euros per a Mans Unides i l’Associació Jeroni de Moragas

El dissabte 25 de juny, Móra d’Ebre va celebrar el sopar solidari MóraActua, una iniciativa promoguda per la Regidoria de Benestar Social i el Voluntariat Local.

el-sopar-solidari-de-moraactua-recapta-1687-euros-per-a-mans-unides-i-lassociacio-jeroni-de-moragas

El dissabte 25 de juny,  Móra d’Ebre va celebrar el sopar solidari MóraActua, una iniciativa promoguda per la Regidoria de Benestar Social i el Voluntariat Local.

Uns dies abans, es va fer difusió de l'acte a Ràdio Móra d'Ebre, entrevistant a representants de l'Associació Rosa d'Abril, Associació de Dones, Mans Unides, Associació Jeroni de Moragas i a la Regidora de Benestar Social.

El sopar solidari va tenir lloc a la Llar de Jubilats de Móra d’Ebre, amb molta assistència per part del veïnat. Es va poder aconseguir un total de 1.687 euros, que es repartiran a parts iguals entre les entitats Mans Unides i l’Associació Jeroni de Moragas.

Volem agrair a l’Ajuntament de Móra d’Ebre, especialment a la Regidoria de Benestar Social, a l’equip de la Xarxa de Voluntaris de Móra d’Ebre, a l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Móra d’Ebre i a la URV/Campus extens per aconseguir amb èxit la 5a edició de MóraActua.

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | © Jeroni de Moragas · 2015

Nuwa Agència Digital