BLOG

17 Desembre 2015


Festival de Nadal 2015

El dia 17 de desembre de 2015, es va celebrar el Festival de Nadal de l'Associació Jeroni de Moragas, al Teatre Municipal de La Llanterna de la població de Móra d’Ebre.

festival-de-nadal-2015

El dia 17 de desembre de 2015, es va celebrar el Festival de Nadal al Teatre Municipal de La Llanterna de la població de Móra d’Ebre.

Al Festival es van representar un total d’onze actuacions, amb la participació dels alumnes del Centre d’Educació Especial, les persones usuàries del Centre Ocupacional i les persones residents de la Llar-residència Teresa Fernández.

Els alumnes del Centre d’Educació Especial van representar l’obra de teatre “EL NAS DE SATANAS”, adaptació de Lluís Solé Perich. Seguidament, vam gaudir de les actuacions dels nostres ballarins i ballarines, amb diverses cançons d’èxit i populars. Una persona usuària del Centre Ocupacional ens va sorprendre amb la interpretació al piano de la cançó “Santa Nit”, un repte molt important per ella. Un grup d’alumnes del Centre d’Educació Especial ens vam fer gaudir d’una actuació de Rap, preparada i assajada per ells mateixos durant les estones lliures. Van demostrar un gran talent.

Una de les últimes actuacions ens vam fer arribar una missatge molt reivindicatiu pel nostre col.lectiu:

                                DIS  CA  PA  CI  TATS

Durant la mitja part es va celebrar el sorteig de la Cistella de Nadal,  i d’un lot de productes de bellesa, gentilesa de la botiga “Genius” de Móra d'Ebre.

El públic va gaudir i ens va acompanyar, cantant i aplaudint al ritme de les cançons del Festival.

Volem agrair a l’Ajuntament de Móra d’Ebre, que ens ha cedit el Teatre de forma desinteressada per tal de poder realitzar el Festival, i al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, que ens ha facilitat el transport al Teatre dels alumnes i les persones usuàries de l’Associació.

Des de l’Associació Jeroni de Moragas i la Fundació Privada AJEM, us desitgem Bon Nadal i Feliç 2016 !!

 

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | © Jeroni de Moragas · 2015

Nuwa Agència Digital