BLOG

05 Maig 2017


La Fira del Llibre Ebrenc estrena samarreta per promocionar la marca #llibresebrencs

Fruit d'un acord entre la Fira del Llibre Ebrenc i la nostra Associació Jeroni de Moragas, serà la nostra entitat, qui produirà les samarretes i rebrà els beneficis que es generin de la seva venda.

la-fira-del-llibre-ebrenc-estrena-samarreta-per-promocionar-la-marca-llibresebrencs

L'objectiu d'aquesta samarreta de color verd com el riu Ebre amb la definició del mot ebrenc i amb un missatge clar “Sóc ebrenc –a” és potenciar la identitat cultural d'un territori. Es tracta d'una acció amb la qual l'equip de la Fira del Llibre Ebrenc vol socialitzar sense complexos el mot ebrenc entre les persones que tinguin el sentiment de pertànyer al territori. Arriba després que l'Institut d'Estudis Catalans hagi incorporat el terme ebrenc –a al Diccionari de la llengua catalana (DIEC2), a petició de la mateixa Fira del Llibre Ebrenc l'any 2015. “Per a nosaltres que des dels inicis hem fet nostre el mot aquest reconeixement lingüístic era molt important perquè representa fixar tota una zona cultural dins l'àmbit de parla catalana”, manifesta Montse Pineda, directora de la Fira del Llibre Ebrenc de Móra d'Ebre.

La samarreta amb el mot ebrenc –a es vendrà a un preu de 8 euros els dies de la Fira i després es podrà adquirir també a les llibreries de referència de la Fira. Fruit d'un acord entre la Fira del Llibre Ebrenc i la nostra Associació Jeroni de Moragas, serà la nostra entitat,  qui produirà les samarretes i rebrà els beneficis que es generin de la seva venda. Com sabeu, aquesta és una mostra més de responsabilitat social corporativa, quan compreu la samarreta a més de fer divulgació de la nostra cultura, contribuireu a  la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual del nostre territori.

Des d'aquí volem agrair a la Montse Pineda, directora  de la Fira del Llibre Ebrenc i a l'Albert Pujol, director del Litterarum de Móra d'Ebre, aquesta iniciativa social i solidària,  que sumada a la divulgació de la cultura del nostre territori, fan que la gent que hi vivim tinguem una empremta distintiva que marca el nostre caràcter i  ajuda a dibuixar la diversitat que conforma el nostre país.

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | © Jeroni de Moragas · 2015

Nuwa Agència Digital