BLOG

19 Febrer 2021


La pandèmia no atura la formació dels nostres treballadors del Centre Especial de Treball.

la-pandemia-no-atura-la-formacio-dels-nostres-treballadors-del-centre-especial-de-treball

Des d'una posició de responsabilitat social i sensibilitzats amb la importància de la formació, per la professionalització cap al camí de la integració dels nostres treballadors a l'empresa ordinària, l'Associació Jeroni de Moragas està complint amb el calendari de formació previst tot i les dificultats causades per la crisi de la Covid-19.

 Després de l'aturada per la pandèmia, el CET va tornar a iniciar l'activitat al maig, amb una formació completa sobre les mesures de prevenció davant el contagi de la Covid-19 en l'espai de treball. 

 Seguint amb el calendari establert, el Centre AGMA  ha realitzat diverses accions formatives orientades a la inserció laboral per tal que els treballadors aconsegueixin l'apoderament necessari per assolir les competències necessàries per a treballar a l'empresa ordinària. Aquestes accions formatives han estat possibles gràcies a la concessió d'una subvenció de 10.000€ per part de la Diputació de Tarragona, que ha recolzat el nostre projecte formatiu i d'inserció laboral de les persones amb discapacitat, ajudant a l'entitat a alleugerir els efectes negatius de la pandèmia. 

Addicionalment, i gràcies al suport de la Creu Roja, el personal ha rebut de forma gratuïta, formació complementària en Primers Auxilis, per tal de que els nostres treballadors siguin capaços de respondre correctament davant una situació d'emergència. 

 

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | © Jeroni de Moragas · 2015

Nuwa Agència Digital