BLOG

12 Gener 2015


Nova web, nous projectes

Encetem aquest nou any estrenant una nova web on també hi hem aplicat la nova imatge corporativa.

nova-web-nous-projectes

Encetem aquest nou any estrenant una nova web on també hi hem aplicat la nova imatge corporativa. Tant la web com la imatge corporativa han estat elaborades per Nuwa, una agència digital amb seu a Móra d’Ebre i Reus.

Aprofitem que estem d’estrena per explicar-vos el significat de la imatge corporativa. En el logotip diferenciem tres elements, el primer el cercle de color blau, després el cercle gris i finalment un petit cercle vermell. Els dos primers cercles s’entrecreuen representant diferents col·lectius que treballen junts a l’Associació com les unitats familiars o el treballadors. D’altra banda, la inclusió de la diferència està representada per el cercle vermell.

D’altra banda, el disseny de la web ha estat basat amb els colors del logotip i seguint les tendències que estan marcant el disseny digital actual: l’ús del disseny pla i els colors orgànics, la verticalitat de la web o la presència de la fotografia. Un altre aspecte interessant és que es tracta d’una web totalment adaptada a la navegació des de tauletes i telèfons intel·ligents.

Per tant iniciem l’any ben equipats a nivell comunicatiu per tal de fer front als nous projectes i reptes.

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | © Jeroni de Moragas · 2015

Nuwa Agència Digital