BLOG

10 Gener 2016


Obra de Teatre benèfica

El dia 10 de gener de 2016, la Companyia de Teatre La Corriola de la Pobla de Mafumet, va representar l’obra de teatre “El Rei Lleó” en benefci de la nostra Associació.

obra-de-teatre-benefica-el-rei-lleo-

   

El dia 10 de gener de 2016, la Companyia de Teatre La Corriola de la Pobla de Mafumet, va representar l’obra de teatre “El Rei Lleó” al Teatre de la Llanterna de la població de Móra d’Ebre, la Companyia va fer entrega al Sr. Josep Forment Taberna, President de la nostra Associació, de la recaptació obtinguda amb la venda de les entrades, essent de 1.615 €. Per tal de recolzar aquesta iniciativa, a l’acte hi van assistir les famílies dels nois i noies que assisteixen a la nostra Entitat, les persones residents de la Fundació Privada AJEM i públic en general.

El President de la nostra Entitat va agrair la iniciativa solidaria i va manifestar està emocionat per la qualitat interpretativa i escènica que la Companyia ha aconseguit amb  l’obra de teatre “El Rei Lleó”.

El nostre agraïment també, a tot el públic que va assistir a l’acte, a l’Ajuntament de Móra d’Ebre per la cessió desinteressada del Teatre Municipal La Llanterna i a Ferran Roca com a coordinador de l’acte solidari. 

                                        

 

 

 

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | © Jeroni de Moragas · 2015

Nuwa Agència Digital