BLOG

16 Juny 2016


Participació al V Congrés del Tercer Sector Social.

Durant els dies 14-17 de juny de 2016 es va celebrar a Barcelona el V Congrés del Tercer Sector Social, aquest any titulat “Créixer socialment”

participacio-al-v-congres-del-tercer-sector-social

Durant els dies 14-17 de juny de 2016 es va celebrar a Barcelona el V Congrés del Tercer Sector Social, aquest any titulat “Créixer socialment”. Aquest congrés bianual l’organitza la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya.

Durant el congrés, hi van participar una quarantena de ponents nacionals i internacionals, mitjançant la realització de 2 col·loquis, 8 debats, 41 visites a entitats d’arreu de Catalunya i es van presentar 154 experiències.

L’ASSOCIACIÓ JERONI DE MORAGAS  i la LLAR-RESIDÈNCIA DE LA FUND. PRIV. AJEM és la segona ocasió que participen activament al Congrés. Aquesta vegada amb l’exposició d’una experiència a càrrec de la psicòloga del centre, Marta Torra, també en representació de la UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI de Tarragona. L’experiència “Ús de la Wii i tauleta en una mostra de DI” va tenir una bona acollida entre els assistents que es van interessar per l’experiència visualitzant un Power Point amb audiovisuals sobre l’activitat. Mitjançant aquest congrés hem pogut compartir els nostres coneixements amb altres entitats, escoltar altres experiències i donar a conèixer la nostra entitat en tot el territori català. 

Podeu accedir a la web del V Congrés del Tercer sector mitjançant aquest link: 

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | © Jeroni de Moragas · 2015

Nuwa Agència Digital