BLOG

09 Octubre 2016


Participem com a voluntaris a la 11a Cursa de Muntanya de Tivissa

El passat diumenge dia 9 d'octubre ens van convidar a la 11a cursa de Muntanya de Tivissa a participar com a voluntaris i l'organització va col·laborar amb la nostra entitat destinant una part del cost de la inscripció a fi solidari, aconseguint la quantitat de 300€.

participem-com-a-voluntaris-a-la-11a-cursa-de-muntanya-de-tivissa

Les persones usuàries de la nostra Associació van ser convidats per l'Associació Esportiva Extrem Team de Tivissa, a fer de voluntaris a una zona d’avituallament de l’11a. Cursa de Muntanya. La nostra tasca consistia en tallar la fruita, omplir gots amb beguda i oferir-la als participants. Tots es van mostrar participatius, molt actius i no hi havia cap got buit en cap moment. Al costat de la taula d’avituallament els organitzadors van realitzar una recollida solidaria de taps de plàstic que la població havia anat recollint per la nostra Associació.

A l’hora de dinar ens van convidar a un bon plat de paella que ens el vam poder menjar compartint una taula ben llarga amb els participants i d’altres persones.

Al marxar, tothom els va donar les gràcies per la bona feina realitzada i les persones usuàries van marxar molt contentes, en sentir-se útils i necessaris.

Volem agrair als organitzadors de la Cursa de Muntanya de Tivissa el haver-nos ofert l'oportunitat de col·laborar en l'acte, així com el seu gest solidari cap a la nostra entitat.

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | © Jeroni de Moragas · 2015

Nuwa Agència Digital