BLOG

08 Abril 2017


SENSE LÍMITS, EL VI SOLIDARI

L’Església de Sant Pere de Corbera d’Ebre, va ser l’escenari de la presentació del vi solidari, “SENSE LÍMITS”, elaborat per la Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre en benefici de la nostra associació Jeroni de Moragas.

sense-limits-vi-solidari

SENSE LÍMITS, és el nom del vi solidari, un vi molt especial fet per a gent molt especial. És un vi carregat de valors, elaborat amb molt amor.

Aquesta iniciativa de la Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre, és un acte de grandesa que diu molt de les persones que ho han fet possible. Des d’aquí volem donar el nostre més profund i sincer agraïment.

Ruth Troyano, periodista especialitzada en turisme enològic i sommelier, va definir el “SENSE LÍMITS”, com un vi fresc, amable però sobretot solidari i  que té un valor afegit que no parla ni d’aromes ni de gustos, parla d’humanitat, de persones. Per cada ampolla que comprem estarem fent una inversió en educació, en formació, en futur, en respecte per les persones diferents que formen part de  la nostra societat.

L’etiqueta del vi solidari, és obra de la il·lustradora catalana Alba Seguí.

Un vi, que s’ha gestat per ser solidari, us imagineu el que us evocarà quan l’assaboriu?...

ANIMEUS A COMPRAR EL VI SOLIDARI “SENSE LÍMITS”, ÉS PER UNA BONA CAUSA PROPERA A CASA NOSTRA “TOTS SUMEM”.

 

http://surtdecasa.cat/ebre/agenda/tots-sumem-vi-solidari/78009

http://elmon.cat/vadevi/noticia/165688/la-cooperativa-de-corbera-debre-presenta-el-seu-vi-solidari

http://www.cooperativesagraries.cat/ca/comunicats-de-premsa/250-es-presenta-el-vi-solidari-de-la-cooperativa-.html

http://www.riberaebre.org/2017/04/12/consell-comarcal-suport-vi-solidari-cooperativa-agricola-corbera-debre-jeroni-moragas/

https://www.youtube.com/watch?v=yLT5OqXodrw

http://www.ebredigital.cat/societat/3743-sense-limits-el-vi-solidari-de-l-agricola-de-corbera-d-ebre-per-l-associacio-jeroni-de-moragas

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | © Jeroni de Moragas · 2015

Nuwa Agència Digital