BLOG

03 Desembre 2015


Signatura de conveni de col.laboració amb l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i amb la Fundació Bancària "la Caixa"

El dia 3 de desembre, coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, la nostra Entitat va signar dos convenis de col•laboració, un d'ells amb l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i l'altre amb la Fundació Bancària “la Caixa”.

signatura-de-conveni-de-collaboracio-amb-lajuntament-de-vandellos-i-lhospitalet-de-linfant-i-amb-la-fundacio-bancaria-la-caixa

El dia 3 de desembre, coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, la nostra Entitat va signar dos convenis de col·laboració:

               

. Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i l’Associació Jeroni de Moragas. L’objecte del conveni es concretarà amb un ajut econòmic per part de l’Ajuntament de 2.000 € anuals. El conveni el van signar el Sr. Alfons Garcia Rodríguez, Alcalde-President de la Corporació i el Sr. Josep Forment Taberna, President de l’Associació.

 

             

 

. Conveni de col·laboració entre la Fundació Bancària “la Caixa” i l’Associació Jeroni de Moragas, per tal d’afavorir el desenvolupament de les diverses activitats de caràcter cultural i social que l’Associació du a terme en el desenvolupament del seu objecte fundacional.

La Sra. Tatiana Caro Le-gal, Directora d’Institucions a Tarragona de Caixabank, ha comunicat al Sr. Josep Forment Taberna, President de l’Associació Jeroni de Moragas, que la Fundació Bancària “la Caixa” col·laborarà amb una aportació econòmica de 18.000 € per l’adquisició d’un vehicle de transport adaptat, amb la finalitat de contribuir al progrés de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament.

 

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | © Jeroni de Moragas · 2015

Nuwa Agència Digital