BLOG

01 Maig 2016


Sortida a l'Ermita de Santa Madrona, Corbera d'Ebre

Un any més, l’Ajuntament de Corbera d’Ebre convida als residents de la Llar Teresa Fernández, de la Fundació Privada AJEM, a assistir a la festivitat de Sant Marc, que se celebra a l’Ermita de Santa Madrona.

sortida-a-lermita-de-santa-madrona-corbera-debre

Un any més, l’Ajuntament de Corbera d’Ebre convida als residents de la Llar Teresa Fernández, de la Fundació Privada AJEM, a assistir a la festivitat de Sant Marc, que se celebra a  l’Ermita de Santa Madrona.

Hi han assistit un grup d’onze persones residents i dues monitores. Tots ells han expressat que s’han sentit com a casa, rebent tot tipus d’atencions per part de la Comissió de Festes, del Consistori de l’Ajuntament de Corbera d’Ebre i dels veïns de la població.

A la Diada popular, els residents han participat activament, han ajudat a cuinar la paella, han dinat amb els membres de la Comissió i han ballat per celebrar el final de la festa.

Des d’aquí, volem donar les gràcies per com s’han sentit, tant a l’Ajuntament, com a la Comissió, com als veïns de Corbera d’Ebre, i esperem veure’ns l’any vinent !

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | © Jeroni de Moragas · 2015

Nuwa Agència Digital