BLOG

15 Octubre 2015


Viatge a Santa Susanna

Del 6 al 9 d'octubre, hem anat de viatge a Santa Susanna un grup de persones del Centre Ocupacional i Centre Especial de Treball

viatge-a-santa-sussana-

Del 6 al 9 d’octubre, un grup de persones usuàries del Centre Ocupacional i persones treballadores amb discapacitat del Centre Especial de Treball, amb la companyia de diverses persones professionals de l’Entitat, vam realitzar un viatge a Santa Susanna, localitat situada a la província de Barcelona. Durant els quatre dies ens vam allotjar en un hotel de la mateixa localitat, on vam poder gaudir de les seves instal·lacions, del Sol, la tranquil·litat i els espectacles que ens oferia cada nit.

Vam visitar la població de Santa Susanna i la ciutat de Barcelona, incloent la visita a les instal·lacions del Camp Nou, visita guiada al Barri Gòtic i al monument de la Sagrada Família, visites molt esperades per part dels nois i les noies. També vam poder dedicar una tarda a  comprar records de la zona i vam anar al Centre Comercial de la població de Mataró, que per casualitat un grup de música presentava el seu nou disc i vam assistir a l’acte. Després, cada nit gaudíem de la música i el ball, creant un ambient de festa que deixàvem bocabadats als demés clients de l’Hotel i fins i tot algun d’ells, es va animar a ballar amb nosaltres.

L’experiència del viatge, com cada any, ha estat molt enriquidora, hem gaudit d’uns dies de convivència entre les persones usuàries i les persones professionals, i recordarem les anècdotes viscudes durant molts i molts dies.

 

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | © Jeroni de Moragas · 2015

Nuwa Agència Digital