BLOG

08 Juny 2019


Gràcies Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre, per la vostra solidaritat !

La Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre fa entrega a la nostra Associació d’un xec solidari de 14.430 €, recaptats amb la venda del Vi Solidari “Sense Límits” durant l’any 2018.

gracies-cooperativa-agricola-de-corbera-debre-per-la-vostra-solidaritat--1

El 8 de juny es va celebrar la III Edició del Vi Solidari “Sense Límits” en benefici de la nostra Associació i organitzada per la Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre. Un acte que ha comptat amb el suport de més de 70 col·laboradors del territori. L’escenari de la festa ha estat al poble de Corbera d’Ebre, organitzant activitats al passeig Doctor Ferran i més tard actuacions musicals i concerts a la plaça de l’Església Vella de Corbera d’Ebre.

Per aquesta edició s’han embotellat 3.000 ampolles de vi solidari “Sense Límits” i la recaptació íntegra es tornarà a destinar a la nostra Associació. El vi està elaborat 100% amb garnatxa blanca i està dins la DO Terra Alta.

Volem agrair a les institucions, empreses, entitats, associacions, grups de música, particulars i als assistents a la festa per la seva col·laboració desinteressada, i que any rere any comptem amb la seva solidaritat.

MOLTES GRÀCIES, TOTS SUMEM !!

 

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | © Jeroni de Moragas · 2015

Nuwa Agència Digital