BLOG

16 Octubre 2019


L’Alcalde d’Ascó, Miquel Àngel Ribes i el President de l’Associació, Josep Forment, signen la renovació del conveni de col•laboració, amb l’aportació econòmica de 10.000 €

lalcalde-dasco-miquel-angel-ribes-i-el-president-de-lassociacio-josep-forment-signen-la-renovacio-del-conveni-de-cololaboracio-amb-laportacio-economica-de-10000-eur

El passat 16 d’octubre, el recentment nomenat, Miquel Àngel Ribes, Alcalde d’Ascó i els membres del nou equip de govern, han rebut al President de l’Associació, Josep Forment i a membres de l’equip directiu. Durant la trobada s’han donat a conèixer els programes i els projectes de la nostra entitat i el nou consistori ens ha expressat la seva voluntat de renovar el conveni regulador de la subvenció de 10.000€, pel que es procedeix a la seva signatura per aquest any 2019.

L’objecte d’aquesta subvenció és el finançament de l’activitat de l’Associació que atén a les persones amb discapacitat intel·lectual del territori.

Agraïm la col·laboració que any rere any l’Ajuntament d’Ascó ens ofereix i que entén que les activitats que desenvolupem suposen un benefici per al col·lectiu que atenem i les seves famílies.

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | © Jeroni de Moragas · 2015

Nuwa Agència Digital