BLOG

25 Octubre 2019


Viatgem a Coma-ruga i a Vielha

Al Centre Ocupacional i Centre Especial de Treball , com cada any, hem organitzat dos viatges, adequats a les necessitats de suport de les persones usuàries que hi assisteixen.

viatgem-a-coma-ruga-i-a-vielha

A finals del mes de setembre, un grup de persones, la majoria d’elles amb necessitats de suport extens han viatjat a Coma-ruga. Durant tres dies han gaudit del sol i la platja, i com no de l’Hotel, banyant-se a la piscina i ballant fins a mitja nit. L’estada ha sigut de gran satisfacció i el grup ha estat molt ben avingut.

A primers d’octubre, un grup més nombrós de persones, amb necessitats de suport intermitent, han viatjat a Vielha. Durant quatre dies, han realitzat una excursió al parc natural d’Aigüestortes i han visitat les poblacions d’Arties, Salardú i un dels pobles més bonics de la zona, Bagergue. També s’han pogut banyar a la piscina de l’hotel i com no sessió de ball durant tots els dies de l’estada. Destaquen la qualitat del menjar i el paisatge, diferent del que estaven acostumats fins ara. La satisfacció de tots els assistents és màxima i ja han proposat destí de muntanya per l’any vinent !

COMA-RUGA

VIELHA

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | © Jeroni de Moragas · 2015

Nuwa Agència Digital